Si busques un xef a domicili o a l'empresa, truca'm!

Si busques un xef a domicili o a l'empresa, truca'm!

Menus

Menú d'Estiu



Per començar:

Sopa freda de tomàquet i fonoll
Sashimi de verat amb cítrics o Amanida de calamar amb citronella i coriandre

Per continuar:

Pacheri amb albergínia i stracciatela

El plat fort:

Suquet thai o Secret ibèric amb mango

Per acabar:

Préssecs amb crema anglesa de pistatxo


Preu: 50 €+ iva



Menú de primavera amb Sucre i Paper 

A banda de l'àpat us deixarem la taula preciosa...



Per començar: 

Aperitiu amb oliva Castellino 
Musclos fumats amb vinagreta de menta i llimona

Per continuar:
 
Cocotte de verdures de primavera
Paccheri farcits
 
El plat fort: ( a escollir prèviament) 

Chateubriand amb salsa bearnesa
Peix de platja aromatitzat i sobre llit de carbassó
 
Per acabar:

Clafoutis de cireres
 
Maridat a escollir amb:
 
vi negre Masia Vilarrasa
vi blanc Can Feixes
cava Huguet
 
Pa i cafès

Preu: 80 €+iva


 dimarts, 4 novembre de 2014




Menú de novembre

- Croquetes de bolets
- Aperitiu de cap de porc Duroc amb vinagreta de mostassa antiga i fruits secs
- Ravioli amb crema de naps
- Llenguado amb un toc oriental
- Entrecot de vedella amb oli de Siurana
- Bescuit d'avellanes amb xocolata o coulis de caqui i poma

Preu: 57€

dimecres, 22 octubre de 2014



Menú d'empresa

Per començar:

- Moules-frites (musclos i patates fregides)
- Escabetx en amanida
- Coca de poma i mató
-Dumpling de carbassa i camagroc

Per continuar:

- Costella de porc caramel·litzada amb llimona, mel i gingebre/Risotto

Per acabar:

- Cassoleta de frangipane/Postre de xocolata/Gelats de fruita


Preu: 30€


Menú de 1714

 Tast de sobrassada i mel
Carbassa amb ou i ametlla
 Poma farcida
 Pollastre de pagès a la Màcali-Mòcoli
 Crema de xocolata

Preu: 35€

Cap comentari:

Publica un comentari